forex trading logo

Informatii Utile

Cautari frecvente

InregistrareHome Caini de paza
Caini de paza


Caini de paza PDF Imprimare Email
Luni, 14 Februarie 2011 14:10


Desi in Bucuresti, precum si in celelalte orase ale tarii, firmele de paza sunt din ce in ce mai des intalnite nu toate sunt indreptatite sa se numeasca firme de paza. Nu ma refer la avizul necesar fiecarei firme de paza pentru a putea continua activitatea ci la modul prin care aceste firme si-o atribuie. O firma de paza ar trebui sa fie dispusa sa aloce o parte din fodul de investitii pentur a putea achizitiona necesarul pentru siguranta punctului pazit, dar si a paznicului respectiv in vederea intervenirii sale impotriva unui atacator.

Firmelor de paza le lipseste cu desavarsire echipamentul din dotare:
•    Baston de cauciuc;
•    Catusele;
•    Statia de emisie receptie (desi exista la unele firme de paza acestea nu functioneaza in totdeauna)
•    Echipamentul de protectie proprie, etc.

La capitolul “lipsa” se poate cataloga si un agent de paza corespunzator. De cele mai multe ori acestia sunt alesi aleatoriu din lipsa unui agent la un punct de paza si din frica respectivei agentii sa nu piarda acel obiectiv. Cu toate acestea acest tip de firme nu se pot cataloga firme de paza ci firme de supraveghere. Majoritatea dintre acestea nu dispun nici de interventie in caz de urgenta. Totusi aceste firme isi continua activitatea fiindu-le dat credit de catre dl Vasile Blaga, singurul responsabil cu protectia la nivelul tarii.

Intr-o alta ordine de idei, firmele de paza sunt acelea care detin toate mijloacele necesare unei astfel de activitati si mai au in dotare si caini de paza. Cainii de paza trebuie sa fie special antrenati, nu sa latre sau sa atace pe oricine intra in firma, ci sa asculte de ordinul paznicului respectiv. Nu de putine ori sa intamplat ca un angajator sa fie atacat de un caine deoarece acesta nu era antrenat corespunzator si mai mult, agentul de paza respectiv lipsea. Acesta facandu-si activitatea intr-o alta parte a firmei, lasand liberi cainii de paza .

Ultima actualizare în Joi, 24 Martie 2011 13:28
 


Sondaj

Ce sport ati fi inclinat sa practicati?
 

Adauga la favorite

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 

Utilizatori online

Avem 7 vizitatori online


Cele mai citite articole


© www.de-paza.ro 2016